EVENEMENT ORGANISEREN

JOUW EVENT IN OMNISPORT

Van Sport naar Zakelijk naar Plezier.

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In ons imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport en zijn inmiddels al vele records gebroken. Omnisport Apeldoorn is echter niet alleen geschikt voor sportevenementen. Onze locatie biedt ook volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld muziekevenementen, vergaderingen en congressen!

SPORTIEVE AMBIANCE

Unieke sportieve ambiance van je event

VAN 11 TOT 11.000 GASTEN

Voor kleine en grote evenementen.

11 RUIMTES

2 (top)sporthallen en 9 vergaderruimtes/subruimtes

Goed bereikbaar

Met zowel het OV als met de auto.

Omnisport beschikt over ruimtes met zeer uiteenlopende afmetingen. Hierdoor is de evenementenlocatie geschikt voor groepen van 11 tot 11.000 personen. De hele locatie is multifunctioneel te gebruiken en in te richten en te stylen zoals je zelf wilt. De Wieler- en Atletiekhal en Topsporthal hebben vaste tribunes. Het Sportcafé, de Business Lounge en de vergaderruimtes zijn volledig ingericht.

BEKIJK DE RUIMTES

Met onze ruime ervaring IN grote bezoekersstromen en allerlei soorten evenementen wordt ook jouw evenement in OMNISPORT altijd een succes!

Heb je vage plannen, specifieke ideeën of mooie dromen over een evenement? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. Omnisport is de inspirerende locatie waar sportactiviteiten, zakelijke evenementen en publieksevenementen samenkomen.

NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ VERTELLEN GRAAG MEER.

088 - 9000 390