JOUW EVENT IN OMNISPORT

HET IS STIL IN OMNISPORT

De komende tijd vinden er in onze locatie geen sportactiviteiten, voorstellingen, concerten en evenementen plaats. Maar dat betekent niet dat wij stilzitten! Wij gebruiken deze tijd voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten, samen met onze partners. En wellicht samen met jou!

Van Sport naar Zakelijk naar Plezier.

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In ons imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport en zijn inmiddels al vele records gebroken. Omnisport Apeldoorn is echter niet alleen geschikt voor sportevenementen. Onze locatie biedt ook volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld muziekevenementen, meetings en congressen!

SPORTIEVE AMBIANCE

Unieke sportieve ambiance van je event

VAN 11 TOT 11.000 GASTEN

Voor kleine en grote events.

11 RUIMTES

2 (top)sporthallen en 9 vergaderzalen/subruimtes

Prima bereikbaar

Met zowel het OV als met de auto.

Omnisport beschikt over ruimtes met zeer uiteenlopende afmetingen. Hierdoor is de locatie geschikt voor groepen van 11 tot 11.000 personen. De hele locatie is multifunctioneel te gebruiken en in te richten en te stylen zoals je zelf wilt. De Wieler- en Atletiekhal en Topsporthal hebben vaste tribunes. Het Sportcafé, de Business Lounge en de vergaderzalen zijn volledig ingericht.

Bekijk de ruimtes

Met onze ruime ervaring met grote bezoekersstromen en allerlei soorten evenementen wordt ook jouw evenement in OMNISPORT altijd een succes!

Heb je vage plannen, specifieke ideeën of mooie dromen over een event? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. Zodra het weer kan knallen wij als vanouds met alle mooie sportactiviteiten, congressen, meetings en events!

NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ VERTELLEN GRAAG MEER.

088 - 9000 390