Funrun by Night

Kom op plekken in Omnisport waar je nog nooit bent geweest.

Vrijdag 29 november om 19:00 uur klinkt het startschot voor de Funrun by Night. Tijdens deze avond staat fun op de 1e plaats en ga je ervaren hoeveel trappen het Omnisport heeft. Je kan zelf kiezen hoeveel rondes je loopt. De ronde is ongeveer 2km en gaat door Decathlon Apeldoorn en Omnisport en buiten over de trappen, dus zorg dat je goede schoenen en de juiste verlichting bij je hebt.

Vooraf en na afloop is er voldoende kleedgelegenheid in Omnisport.

Aanmelden kan alleen vooraf via mail (vanaf 3 november Live!). Mail je naam naar run2911omnisport@gmail.com. De kosten zijn 3 euro. Hiervoor krijg je na afloop een koffie/thee/fris in het sportcafé van Omnisport. Op de dag zelf verwelkomen we je vanaf 18.00 in het sportcafé van Omnisport. Tot dan!

Het Jeugdfonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch structureel kunnen sporten. Voor die kinderen en jongeren betalen zij de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Maak je eigen deelname pagina aan via https://bedrijven.mijnjeugdfondsactie.nl/project/decathlon-fun-run-by-night-2 en laat je deelname sponsoren door familie, vrienden en collega’s!”

 

055 - 368 46 11