Qmusic the Party XL - 4uur FOUT!

Dit evenement is verplaatst van 19 september 2020 naar 18 september 2021

Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! in Apeldoorn met optredens van ABBA Tribute en Party Animals

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! in Apeldoorn op zaterdag 18 september 2021 met ABBA Tribute en Party Animals.

4 Uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic the Party XL in Apeldoorn. Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt.

Het thema van de avond is OVER DE TOP!

Special guests: ABBA Tribute & Party Animals ABBA Tribute
Ga terug in de tijd met ABBA Tribute en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Party Animals Klassiekers als ‘Have You Ever Been Mellow’, ‘Hava Naquila’ en ‘Aquarius’ overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland. En nu dus te zien in Omnisport Apeldoorn!

088 - 9000 390