INDELING

VERSTANDIG OMGAAN MET DE RUIMTE

De ruimtes in Omnisport zijn flexibel in te delen en in te richten. Bovendien zijn een aantal ruimtes deels koppelbaar en daardoor aan te passen aan de groepsgrootte waardoor gesprekken altijd op verantwoorde afstand kunnen worden gevoerd.

Bij de verschillende ruimtes plaatsen wij een aantal garderoberekken waar de bezoekers op eigen verantwoordelijkheid een jas kunnen ophangen.

PLENAIRE RUIMTES

In de Topsporthal en Wieler/Atletiekhal zijn vaste tribuneplaatsen aanwezig. Door vooraf duidelijk met alle bezoekers te communiceren hoeveel plaatsen er vrij moeten blijven tussen de bezette stoelen en bepaalde rijen af te sluiten hebben wij de mogelijkheid om met redelijke eenvoudige middelen bijeenkomsten te huisvesten.  Iedere bezoeker binnen de plenaire ruimte heeft een eigen aangewezen in- en uitgang ten behoeve van toiletgroepen en cateringmomenten gedurende de bijeenkomst.

SUB RUIMTES

In de subruimtes wordt op basis van de gewenste opstelling de  1,5 meter gewaarborgd door het plaatsen van los geschakelde stoelen en/of tafels.

tip voor jouw bijeenkomst

Indien een vaste groepsindeling wordt aangehouden kan het aantal bewegingen van jouw gasten door de locatie worden beperkt en blijft afstand gewaarborgd. Laat daarnaast in plaats van de gasten de sprekers van ruimtes wisselen om het aantal bewegingen te minimaliseren.

088 - 9000 390