Maatschappelijk verantwoord bij Omnisport

Wij vinden het belangrijk om een goede balans te bereiken tussen people, planet en profit. Daarom maken wij gebruik van een warmte- koudeopslag. Hierdoor kunnen we overtollige energieopslag en gebruiken waar nodig. Tevens is de nacht ventilatie duurzaam, het pand koelt met buiten lucht. Daarnaast is het gehele pand voorzien van ledverlichting.

Een ander belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen is bewust omgaan met afvalstoffen die vrijkomen en reduceren wij de opwekking van schadelijke CO2 stoffen door deel te nemen aan “Waste to Energy”: het opwekken van groen stroom uit de verwerking van eigen afval.

Met onze duurzame catering bieden wij een 100% biologisch assortiment aan. Wij bieden disposables in een basic kraft lijn aan, die biologisch afbreekbaar zijn. Verder scheiden wij het afval binnen al onze locaties op basis van papier/karton, glaswerk, groen en restafval. En voedsel weggooien doen wij niet graag en daarom hebben wij bij sommige events een samenwerking met de Voedselbank, zodat niets verloren gaat.

088 - 9000 390