ONTMOETEN OP VEILIGE AFSTAND

GASTVRIJ OMNISPORT

We hebben allemaal te maken met de 1,5 meter-samenleving. We moeten wennen aan de nieuwe regels en het vraagt veel aanpassingsvermogen van iedereen. Ondanks alle digitale mogelijkheden blijft de behoefte aan live ontmoetingen absoluut bestaan en is het in sommige gevallen noodzakelijk om elkaar recht in de ogen te kunnen kijken.

Gelukkig hebben wij de ruimte en kunnen wij ervoor zorgen dat live ontmoetingen op een veilige manier plaats kunnen blijven vinden.

Graag informeren wij je over onze nieuwe werkwijze, veiligheidsgaranties en organisatiemogelijkheden voor jouw bijeenkomst bij Omnisport. In de 1,5 meter-samenleving denken wij graag met je mee en ondersteunen wij je bij het organiseren van een veilige en verantwoorde bijeenkomst zonder in te hoeven leveren op de ervaring die bezoekers verwachten.

Het is tijd om elkaar weer te ontmoeten, zij het op gepaste afstand.

WAAROM JOUW BIJEENKOMST BIJ OMNISPORT

Wij denken mee

Iedere bijeenkomst vraagt maatwerk, dat snappen wij als geen ander. Met een ervaren team vol professionals maken we samen met jou een plan van aanpak rondom de bijeenkomst. Geheel volgens de regels van het RIVM.

Sportieve onderbreking

Wij hebben volop mogelijkheden voor sportieve onderbrekingen van jouw bijeenkomst. Uiteraard allemaal op een veilige 1,5 meter afstand.

Flexibele ruimtes

Omnisport beschikt over veel vierkante meters en kan ruimtes koppelen, bouwen of indelen aan de hand van het aantal verwachte personen. Op deze manier kunnen gesprekken altijd op  verantwoorde afstand worden gevoerd en blijft de 1,5 meter  gewaarborgd.

Extra hygiëne

Verspreid door de locatie staan er desinfectiestations met handgel. Alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd.

catering op afstand

Onze cateringruimtes worden ingericht in zones met een aparte toegang en voor een maximum aantal personen. Op de vloer brengen wij markeringen aan die de afstand aangeven waaraan men zich dient te houden. Dat onze cateringmedewerkers werken met alle benodigde beschermingsmiddelen als mondkapjes, handschoenen en desinfectiespray spreekt voor zich.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden voor het presenteren van ons foodaanbod.

Wil je meer informatie over ontmoeten op veilige afstand in omnisport? Laat het ons weten!

Stuur mij meer informatie

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk vertellen we via Zoom, Teams of Skype graag meer over de mogelijkheden in onze locatie. Je bent ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding op gepaste afstand.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM VEILIG TE ONTMOETEN OP AFSTAND

088 - 9000 390