ONTMOETEN OP VEILIGE AFSTAND

omnisport veilig bezoeken

COVID-UPDATE 28 NOVEMBER | BEPERKTE MAATREGELEN VOOR EVENEMENTEN IN OMNISPORT

Voor een periode van drie weken gelden de volgende maatregelen ten aanzien van evenementen in Omnisport:

Bij alle evenementen geldt een maximum aantal personen van 1/3 per ruimte tot een maximum van 1250 bezoekers per ruimte. Deze evenementen mogen plaatsvinden van 06:00 tot 17:00 uur.

Evenementen zoals festivals, zijn niet toegestaan.

Bij horeca-activiteiten tijdens evenementen wordt gewerkt met vaste zitplaatsen, met uitzondering van take away.

Het houden aan de 1,5 meter afstand is overal verplicht. Daarnaast is bij verplaatsing ook een mondkapje verplicht.

Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs is vereist. Dit betekent dat een persoon ofwel volledig is gevaccineerd, een geldige negatieve Covid-test heeft (max. 24 uur geldig) of een geldig herstelbewijs heeft. Een geldige papieren versie van het coronatoegangsbewijs wordt ook geaccepteerd.

Kijk in de agenda wat de maatregelen betekenen voor het evenement dat je bij ons bezoeken wilt. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en andere zaken kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

 

WAAROM JOUW BIJEENKOMST BIJ OMNISPORT

Wij denken mee

Iedere bijeenkomst vraagt maatwerk, dat snappen wij als geen ander. Met een ervaren team vol professionals maken we samen met jou een plan van aanpak rondom de bijeenkomst. Geheel volgens de regels van het RIVM.

Sportieve onderbreking

Wij hebben volop mogelijkheden voor sportieve onderbrekingen van jouw bijeenkomst. Uiteraard allemaal op een veilige 1,5 meter afstand.

Flexibele ruimtes

Omnisport beschikt over veel vierkante meters en kan ruimtes koppelen, bouwen of indelen aan de hand van het aantal verwachte personen. Op deze manier kunnen gesprekken altijd op  verantwoorde afstand worden gevoerd en blijft de 1,5 meter  gewaarborgd.

Extra hygiëne

Verspreid door de locatie staan er desinfectiestations met handgel. Alle tafels, stoelen en andere oppervlaktes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd.

catering op afstand

Onze cateringruimtes worden ingericht in zones met een aparte toegang en voor een maximum aantal personen. Op de vloer brengen wij markeringen aan die de afstand aangeven waaraan men zich dient te houden. Dat onze cateringmedewerkers werken met alle benodigde beschermingsmiddelen als mondkapjes, handschoenen en desinfectiespray spreekt voor zich.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden voor het presenteren van ons foodaanbod.

Wil je meer informatie over ontmoeten op veilige afstand in omnisport? Laat het ons weten!

Stuur mij meer informatie

Neem zelf een kijkje…

Kijk gerust even rond… Volg onze virtuele rondleiding! Natuurlijk vertellen we via Zoom, Teams of Skype graag meer over de mogelijkheden in onze locatie. Je bent ook van harte welkom om zelf de sfeer te proeven tijdens een persoonlijke rondleiding op gepaste afstand.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM VEILIG TE ONTMOETEN OP AFSTAND

088 - 9000 390