boost je bijeenkomst

Haal het beste uit je bijeenkomst in Omnisport Apeldoorn! Met onze plug & play setting organiseer je heel eenvoudig een bijeenkomst, vergadering of teamsessie van 50 tot 220 personen op een niet alledaagse locatie.

Alles wat jij nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Een kant en klare locatie, voor ieder thema een passende spreker, AV middelen en natuurlijk compleet verzorgde en
uitgebalanceerde catering zodat de deelnemers vol energie aan de slag kunnen. Over de inhoud van de presentatie ga je zelf. Wij zorgen voor de rest!

Kant en klare locatie

De ruimte staat helemaal voor je klaar in de door jou gewenste opstelling.

Spreker

Een spreker die perfect aansluit bij het thema geeft een meerwaarde aan je bijeenkomst.

AV Middelen

Alle gewenste AV middelen staan startklaar om gebruikt te worden.

Catering

Wij werken met biologische streekproducten, passend bij jouw bijeenkomst.

Omnisport biedt talrijke mogelijkheden om jouw bijeenkomst een BOOST te geven met een energieke onderbreking of afsluiting. Wat denk je van een clinic baanwielrennen of handboogschieten of een Haka-workshop?

 

 

Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Dat heeft alles te maken met het grote aantal mogelijkheden van Omnisport: op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek.

Omnisport ligt praktisch naast de A50 en niet ver van de A1 aan de rand van Apeldoorn. Dit in combinatie met de gratis parkeerplaatsen maakt Omnisport dan ook bijzonder goed bereikbaar met het eigen vervoer en kan daarom goed ingezet worden voor al je meetings.

HEBBEN WIJ EEN MATCH? 

 

Download informatiesheet

Meer weten? Neem contact met ons op!

055 - 368 46 11