Sportcafé

De hang-out van Omnisport

Het Sportcafé is door de week dagelijks geopend en natuurlijk als er (sport)evenementen zijn. Hier kunnen sporters en bezoekers terecht voor een lekkere lunch, een kopje koffie of een heerlijke smoothie. Het Sportcafé beschikt over een Vip-terras met uitzicht op de Wieler- en Atletiekhal en een terras met uitzicht op de Topsporthal. Een leuk detail en echte eyecatcher in het Sportcafé is de stamtafel, gemaakt van planken van de oude wielerbaan.

Een ideale ontmoetingsplek

Informele lunches, feesten en borrels maar ook formele vergaderingen en presentaties, de mogelijkheden van het Sportcafé zijn eindeloos. De drie vergaderzalen van het Sportcafé zijn ideaal voor kleinere vergaderingen, trainingen en workshops. Het Sportcafé kan daarbij gebruikt worden voor de cateringmomenten die Omnisport graag voor je verzorgt. De ruimte is voorzien van een vaste bar en is ingericht met een prettige mix van zitjes en statafels.

Ontdek onze andere ruimtes

Het sportcafé is maar een van de vele ruimtes in Omnisport. Als centrale ruimte in Omnisport staat het sportcafé praktisch met alles in verbinding. Uniek aan het sportcafé is dat dit de enige locatie is vanaf waar je op het VIP-terras kan komen! Benieuwd naar de andere ruimtes in Omnisport?

088 - 9000 390