UPDATE CORONAVIRUS

Beste sporters, bezoekers en partners,

Het coronavirus houdt de hele wereld in haar greep. Onze organisatie ondervindt directe gevolgen van alle maatregelen die genomen worden om verspreiding van het virus tegen te gaan. U kunt er zeker van zijn dat wij de situatie zeer serieus nemen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Het kabinet heeft een aantal strenge maatregelen genomen die een grote impact hebben op onze business. We werken hard samen met alle organisatoren en betrokken partijen om samen te kijken naar mogelijke oplossingen in de toekomst. Bekijk onze online agenda voor een actueel overzicht van de programmering.

De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, sporters, leveranciers, partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit. De afgelopen weken hebben wij het advies van het RIVM zorgvuldig opgevolgd en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen en dat zullen we vanzelfsprekend blijven doen.

 

Onze receptie is tot en met 31 mei telefonisch beperkt bereikbaar. Voor specifieke vragen over (afgelaste) activiteiten kunt u contact opnemen met de desbetreffende vereniging of organisator. Voor alle overige vragen kunt u ons op ma-vr van 09.00 – 14.00 uur bereiken op 055-368 46 11.

088 - 9000 390