GEANNULEERD | Crossfit Lowlands Throwdown

Crossfit Lowlands Throwdown

De organisatie van Crossfit Lowlands Throwdown heeft , gezien de huidige onzekere tijden, besloten om  de editie 2020  van het event te annuleren. In een crisis als deze vindt de organisatie het niet verantwoordelijk  om een event te organiseren.  Voor 2021 komt er een nieuwe online kwalificatie. Kijk hier voor het complete bericht van de organisatie

Van 29 tot 31 mei 2020 zal Omnisport Apeldoorn de thuisbasis zijn van de finales van Crossfit Lowlands Throwdown. Topatleten van over de hele wereld zullen laten zien wat het nodig heeft om echt Next Level te gaan en uitgeroepen worden tot Fittest of the CrossFit Lowlands Throwdown.

Gedurende drie dagen zal de fitness van atleten in acht categorieën (Elite, RX, Scaled, Masters 35-39, Masters 40-44, Masters 45+, Teenagers 16-17 en Teams) op de proef gesteld worden. Atleten van over de hele wereld strijden om de titel: Fittest of the CrossFit Lowlands Throwdown. Bovendien zullen winnaars van de categorieën Elite en Team ook worden uitgenodigd om deel te nemen aan de CrossFit Games in Madison, Wisconsin.

Het slotevenement wordt gehouden in Omnisport Apeldoorn. Hier kun je de concurrerende atleten van dichtbij bekijken.

Dit wil je niet missen!

Meer informatie is te vinden op de site van de organisatie https://www.crossfitlowlandsthrowdown.nl/

 

088 - 9000 390