Welkom bij Omnisport!

Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en het bruisende sportcafé niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor!

Naast sportevenementen bieden wij jaarlijks ook 1250 niet sportactiviteiten aan. Wij beschikken over diverse ruimtes voor meeting, congressen en vakbeurzen in een unieke setting. Vanuit je meeting uitkijken op de wielerbaan is hier just another day at the office. En jouw congres of beurs op het middenterrein, omringd door de wielerbaan waar de NL top haar prestaties levert geeft een speciale dimensie aan elke bijeenkomst!

Omnisport is onderdeel van Libéma

Met 11 locaties verspreid door heel Nederland is er binnen Libéma Beurzen en Evenementen altijd een geschikte locatie voor ieder event. De mogelijkheden bij Libéma zijn eindeloos en dit wordt binnen Omnisport dubbel en dwars waargemaakt. Ga naar organiseren bij Libéma voor een kijkje bij de overige Libéma locaties

Bij Omnisport reiken niet alleen de sporters naar het allerhoogste, ook bedrijven en organisatoren doen dat. De locatie is bijzonder veelzijdig op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek.

Geschiedenis

In 2008 openden wij onze deuren. De visie van een multifunctioneel gebouw, dat zich voornamelijk richt op wielrennen, atletiek en volleybal, kreeg in 2008 dan eindelijk zijn vorm en sinds die tijd hebben al vele (topsport) evenementen gebruik gemaakt van onze faciliteiten. Omnisport Apeldoorn heeft de A-status. Hiermee zijn wij de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden en daar zijn wij bijzonder trots op!

In 2009 werd de eerste editie van het jaarlijkse Indoor Atletiek gehouden. In 2011 en 2018 de Wereld Kampioenschap baanwielrennen. In 2016 was Omnisport het startpunt van de Giro d’Italia. Zo behaalde Marianne Vos hier goud in 2011!

Meer informatie

MVO bij Omnisport

Omnisport/Libema ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als het maken van bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet en profit.

Meer informatie

088 - 9000 390