Welkom bij Omnisport!

Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noordoost-Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor!

Naast sportevenementen bieden wij jaarlijks ook 1250 niet sportactiviteiten aan. Wij beschikken over diverse ruimtes voor meeting, congressen en vakbeurzen in een unieke setting. Vanuit je meeting uitkijken op de wielerbaan is hier just another day at the office. En jouw congres of beurs op het middenterrein, omringd door de wielerbaan waar de NL top haar prestaties levert geeft een speciale dimensie aan elke bijeenkomst!

Omnisport is onderdeel van Libéma

Met 11 locaties verspreid door heel Nederland is er binnen Libéma Beurzen en Evenementen altijd een geschikte locatie voor ieder event. De mogelijkheden bij Libéma zijn eindeloos en dit wordt binnen Omnisport dubbel en dwars waargemaakt. Ga naar organiseren bij Libéma voor een kijkje bij de overige Libéma locaties

Bij Omnisport reiken niet alleen de sporters naar het allerhoogste, ook bedrijven en organisatoren doen dat. De locatie is bijzonder veelzijdig op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek.

Geschiedenis

12 oktober 2000 was de dag dat het besluit werd gemaakt om het Omnisportcentrum, kortweg Omnisport genoemd, te gaan bouwen. Een multifunctioneel gebouw, dat zich voornamelijk richt op wielrennen, atletiek en volleybal. De steun van de Koninklijke Wieler Unie en de Atletiek Unie heeft hier een grote rol in gespeeld. Het was voor de Gemeente Apeldoorn van groot belang om de A-status te krijgen, alleen met die status mogen er zowel Europese als Wereldkampioenschappen georganiseerd worden.

Meer weten over de hoogtepunten en de uiteindelijke oplevering van het complex? Klik dan op onderstaande knop.

Meer informatie

MVO bij Omnisport

Omnisport/Libema ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als het maken van bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet en profit.

Meer informatie

088 - 9000 390