congres organiseren met de wow-factor

Wat is een congres zonder de juiste locatie? Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport Apeldoorn samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en de Sportfoyer niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor.

Omnisport Apeldoorn beschikt over diverse ruimtes voor vergaderingen, congressen en (vak) beurzen in een unieke setting. De congresruimtes zijn voorzien van standaard meubilair en aankleding. Vanuit je vergerlocatie of vanaf de beursvloer uitkijken op de wielerbaan is hier just another day at the office. En jouw congres of beurs op het middenterrein geeft een speciale dimensie aan iedere bijeenkomst! Je bent bij Omnisport omringd door de wielerbaan waar de Nederlandse top haar prestaties levert.

1000+ ruimtes

Voor grote bijeenkomsten zijn de Wieler- en Atletiekhal (max. 9000 personen) en de Topsporthal (max. 4500 personen) geschikt als congres centrum. Beide ruimtes hebben een vaste tribune, maar juist voor congressen kan van de sportvloer gebruikt gemaakt worden voor het congres, waarop iedere gewenste opstelling gecreëerd kan worden. Van staand publiek bij een muziekfestival, tot een zittend 6-gangen diner voor 2000 personen. Naast deze grote ruimtes die ook veel gebruikt worden voor publieksevenementen beschikt Omninsport over 5 grotere zalen en 6 subruimtes.

Plenaire ruimtes

Tot de mogelijke plenaire ruimtes behoren de Sportfoyer, Promenade, Business Lounge, het balkon van de wielerhal en de catacombe. In deze ruimtes kunnen tot 400 personen in theateropstelling worden geplaatst. De Sportfoyer wordt het meest gebruikt voor de ontvangst van congressen en bijeenkomsten en zakelijke evenementen. De promenade is de grootste ruimte van deze 5 waarin tot 400 personen in een plenaire opstelling passen. De Business Lounge is een exclusievere ruimte geschikt voor groepen tot 250 personen.

Subruimtes

Op iedere verdieping bevinden zich naast de hoofdruimte één of meerdere subruimtes, die bij Omnisport Apeldoorn zijn omgedoopt tot Workout rooms. Je vindt hier geen fysiek trainginsmateriaal, maar de ruimtes zijn volledig ingericht voor zakelijke trainingen. Met standaard LCD schermen en meubilair met een knipoog naar sport, zijn deze ruimtes startklaar voor een presentatie of workshop.

catering

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Apeldoornse lekkernij, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, Omnisport heeft het allemaal in huis. De jarenlange ervaring en het werken met top sporters zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.

088 - 9000 390