congres met de wow-factor

Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en de Sportfoyer niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor.

Wij beschikken over diverse ruimtes voor meetings, congressen en (vak) beurzen in een unieke setting. De congresruimtes zijn voorzien van standaard meubilair en aankleding. Vanuit je meeting uitkijken op de wielerbaan is hier just another day at the office. En jouw congres of beurs op het middenterrein, omringd door de wielerbaan waar de Nederlandse top haar prestaties levert geeft een speciale dimensie aan iedere bijeenkomst!

catering

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Apeldoornse lekkernij, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, Omnisport heeft het allemaal in huis. De jarenlange ervaring en het werken met top sporters zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.

088 - 9000 390