De perfecte (zakelijke) onderbreking of het leukste teamuitje

Durf jij de uitdaging aan en wil je net als de professionals boven in de baan fietsen? Dan ben je bij Omnisport aan het juiste adres! Een sportieve break tussen het vergaderen door of een leuk (team)uitje met collega’s, relaties of vrienden?
Wij bieden een volledig verzorgde clinic aan op onze wielerbaan waar topsnelheden gerealiseerd worden, met ervaren trainers, mecaniciens en alle benodigdheden (fiets, helm en handschoentjes) en veel (fiets)plezier!

De clinic wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste leden van de Apeldoornse wielervereniging De Adelaar. Zij zullen ervoor zorgen dat iedereen de finish haalt in de (gemiddeld) 2-uur durende clinic in Omnisports wieler- en atletiekhal.

Een volledig verzorgde clinic Scratch is al mogelijk vanaf 10 personen voor € 59,75 per persoon (inclusief btw).
Om krachten te creëren en prestaties op topniveau te kunnen leveren op de wielerbaan is een energiepakket nodig. Het Scratch arrangement biedt de benodigde energieke snack items: snelle jelle peperkoek, stuk handfruit en een sportieve bidon met water.

Wij bieden ook een volledig verzorgde clinic Keirin aan vanaf 10 personen voor € 68,75 per persoon (inclusief btw). Om direct op kracht te komen ontvangen wij je met koffie of thee en een lekkernij. Daarbij ontvang je een energiepakket met een verse smoothie voor de nodige vitamines, snelle jelle peperkoek en een sportieve bidon met water.

Reserveer direct!

Individuele mogelijkheden

Naast groepsclinics is het ook mogelijk om als individu kennis te maken met de baan tijdens een opstaptraining. Deze worden doorgaans elke vrijdagavond van 19.00 – 21.00 uur georganiseerd, waarbij het verzoek is om 45 minuten voor aanvang aanwezig te zijn in verband met de betaling, het opspelden van het rugnummer en het afstellen van de fiets. De basiskosten bedragen € 25,- . De minimum leeftijd om mee te kunnen doen is 14 jaar.

Voor actuele opstapavonden verwijzen we je door naar de website van De Adelaar.

Stuur een mail naar opstapavond@adelaar.org om je aan te melden met de volgende informatie:

  • Voorkeursdatum opstapavond
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Volledig adres
  • Telefoonnummer deelnemer
  • Telefoonnummer contact bij ongeval
  • Eerder op de baan gefietst

Alle door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor interne doeleinden worden gebruikt, zijnde registratie voor deelname aan de opstapavond. Hiermee confirmeren wij ons aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), welke per 25 mei 2018 van kracht is.

 

 

EEn duurzame wielerbaan waar topsnelheden worden gerealiseerd

Bij het baanwielrennen komt het aan op stuurvaardigheid, snelheid en tactisch inzicht. De clinic baanwielrennen wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste leden van de Apeldoornse
wielervereniging de Adelaar. Zij zullen ervoor zorgen dat iedereen de finish haalt. Maak de clinic compleet met horeca- en vergaderarrangementen.

088 - 9000 390