Wij zijn geopend tijdens sporttrainingen of (zakelijke)evenementen. Wij zijn voor bezoekers geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

Er zijn helaas geen mogelijkheden voor het opladen van elektrische fietsen of auto’s.

Omnisport is prima toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Door middel van een lift kunnen de verdiepingen bereikt worden.

Sporters en bezoekers kunnen in de Sportfoyer terecht voor een lekkere lunch, een kopje koffie of een heerlijke smoothie. Omnisport-Sportfoyer werkt volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. Sportfoyer beschikt over gratis wifi en diverse flexplekken en is daarmee dus ook bijzonder geschikt als werkplek of ontmoetingsplaats.

Het parkeren bij Omnisport is gratis.

Er zijn geen kluisjes aanwezig in Omnisport.

Op de Wielerbaan, in de Topsporthal en op de Atletiekbaan vinden regelmatig trainingen plaats.
Je kunt vanuit het Sportfoyer  deze trainingen komen bekijken.

Het Sportfoyer beschikt over gratis wifi en diverse flexplekken en is daarmee dus ook bijzonder geschikt als werkplek of ontmoetingsplaats. Geef je de voorkeur aan een afgesloten ruimte zodat je met een groep mensen rustig kan vergaderen? Wij beschikken over diverse vergaderzalen waarin dit prima kan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Alleen hulphonden zijn toegestaan in Omnisport.

088 - 9000 390