Referenties

Vele organisaties gingen u voor en organiseerden hun evenement op onze locatie. Lees hieronder een aantal referenties.

NTT Netherlands BV – Clinic baanwielrennen met buffet

Vanaf het moment van eerste contact voor een baanwielren clinic tot de daadwerkelijke uitvoering, is alle communicatie via telefoon en mail op een prettige, duidelijke en vriendelijke manier verlopen. Het daadwerkelijke evenement was meer dan een prettige ervaring met zeer vriendelijke en behulpzamen medewerkers van "de Adelaar". De catering vooraf en de drankjes nadien waren enorm goed verzorgd en heeft mij en de deelnemenrs positief verrast. Dank voor deze bijzondere ervaring!!!
Rapportcijfer: 10

Het Rode Kruis – Landelijke groep coordinatoren

Uiteindelijk ging het hier niet alleen om een event, maar bleek het complete ervaring. Fantastisch hoe Omnisport ons event paste als een jas. Alles van A tot Z was perfect geregeld, als eventmanagers zijn wij volledig ontzorgd gedurende ons event.
Rapportcijfer: 9

Daka Sport – Clinic running

Zeer plezierig contact met personeel en zeer vakkundig. Locatie is zeker inspirerend
Rapportcijfer: 9

N-Force1 – Solar Nederland

Mooie locatie met vriendelijke, meedenkende mensen.
Rapportcijfer: 9

Libris Blz. BV – Inkoopbeurs boekenvak

Enorm genoten van onze eerste editie van de Libris Blz. inkoopbeurs in Omnisport. Terwijl team NL genoot van de lekkere koffie van de Barista Brothers en vervolgens hun talenten showden op de wielerbaan werden er boeken ingekocht. Met name de akoestiek en de ruimte werden als zeer positief ervaren. De samenwerking met de mensen van Omnisport was super, snelle service en erg meedenkend. Wij kijken terug op een succesvol evenement en kijken uit naar de volgende in mei.
Rapportcijfer: 9

UDO vakgericht vmbo – Sportdag

Super goed in contact en accuraat met de afwikkeling. Het meedenken en het denken in mogelijkheden is erg prettig!
Rapportcijfer: 9
088 - 9000 390