Omgeving en Overnachten

OMGEVING

Apeldoorn wordt als één van de grotere steden van Nederland gezien en als hoofdstad van natuurgebied de Veluwe. Met een veelzijdig horeca- en winkelaanbod in de binnenstad en de historische Jugendstil-panden is een bezoek aan de binnenstad een unieke belevenis.

Attracties en evenementen

In Apeldoorn vind je vele bekende grote attracties, zoals Apenheul, Julianatoren, Paleis het Loo en het Coda Museum. Ook op het gebied van cultuur en sport is Apeldoorn in trek met onder andere de Vue Bioscoop, Theater Orpheus, Podium & Filmtheater Gigant en natuurlijk Omnisport.

Benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten en (grote) evenementen die er in de omgeving te vinden zijn? Neem dan eens een kijkje www.uitinapeldoorn.nl. Natuurlijk zijn er ook vele evenementen te vinden in Omnisport zelf, deze zijn te vinden in onze evenementen agenda.

Overnachten in Apeldoorn

Een hotel aan de rand van een prachtig bosrijk gebied, of liever dichtbij het centrum? Met meer dan 75 hotels in Apeldoorn en omstreken is er genoeg diversiteit in verblijfsaccommodaties!

088 - 9000 390