Voor een publieksevenement in een bijzondere setting

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele worden jaarlijks allen NK’s voor het baanwielrennen en atletiek gehouden. Omnisport Apeldoorn is echter meer dan een sportaccommodatie!

Alle ruimtes hebben een eigen identiteit van de immense Wieler- en Atletiekhal met het middenterrein en vaste tribune met circa 5.000 zitplaatsen tot de Topsporthal met tevens vaste tribune en flexibele wanden. Door deze unieke ambiance is Omnisport Apeldoorn geschikt voor muziekevenementen zoals concerten, bedrijfsfeesten en andere business to business activiteiten.

Muziekevenementen

De unieke akoestiek in de wieler en atletiekhal maakt Omnisport Apeldoorn tot een geliefde concertlocatie. Jaarlijks worden er meerdere muziekevenementen gehouden, van pop tot hardstyle, van gospel tot klassiek, alle genres hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Gasten kunnen staand op het middenterrein genieten van het concert, of van de tribuneplaatsen.

Sportevenementen

Naast de NK’s voor baanwielrennen en atletiek is Omnisport Apeldoorn ook graag host voor alle andere vormen van sportevenementen. Landskampioen volleybal Dynamo traint en speelt dagelijks in Omnisport Apeldoorn.  De Lowlands Throwdown is al jaren te gast en sporten al hockey en twirlen weten hun weg al te vinden naar Omnisport Apeldoorn.

catering

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Apeldoornse lekkernij, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, Omnisport heeft het allemaal in huis. De jarenlange ervaring en het werken met top sporters zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.

088 - 9000 390