Sportfoyer

De hang-out van Omnisport

De Sportfoyer is bij uitstek de ontmoetingsplek van Omnisport. Hier kunnen sporters en bezoekers tijdens een publieksevenement terecht voor een lekkere lunch, een kopje koffie of een heerlijke smoothie. De Sportfoyer beschikt over een VIP-terras met uitzicht op de Wieler- en Atletiekhal en een terras met uitzicht op de Topsporthal. Een leuk detail en echte eyecatcher in het Sportfoyer is de stamtafel, gemaakt van planken van de oude wielerbaan.

Foyer voor zakelijke events

Tijdens zakelijke events kan de foyer exclusief worden afgehuurd als ontvangst en cateringruimte. Deze ruimte is als hart van Omnisport Apeldoorn de meest uitgesproken plaats voor een eerste ontmoeting met de deelnemers van uw programma. Grenzend aan de foyer liggen drie subruimtes, alsmede het balkon dat uitkijkt over de wielerhal die ook als subruimte kan worden ingezet. Hiermee is de sportfoyer een geschikt startpunt voor iedere zakelijke bijeenkomst.

Personeelsfeesten en borrels

Met de hangout bar en het speelse meubilair is de sportfoyer ook een geliefde ruimte voor recepties, personeelsfeesten en borrels. De menukaart van Omnisport Apeldoorn bevat een heerlijk assortiment van zowel gezonde als feestelijke mogelijkheden van ontbijt tot de laatste ronde. Een gezonde speltkoek bij het ontvangst, een smoothie shot als oppepper of toch gewoon een bitterbal bij de borrel, dit kan allemaal.

088 - 9000 390