Topsporthal

flexibel met eindeloze mogelijkheden

In de Topsporthal worden dagelijks diverse sporten beoefend. In de hal zijn belijningen aanwezig voor volleybal, basketbal, zaalvoetbal en hockey. De Topsporthal beschikt over twee uitschuifbare tribunes aan beide kanten van de hal met een capaciteit van 800 en 500 zitplaatsen. Door middel van scheidingswanden is de ruimte eenvoudig op te splitsen in twee, drie of vier delen wat veel mogelijkheden biedt voor sportdagen en trainingen.

Meer dan alleen Topsport

Zakelijk gezien heeft de Topsporthal vele mogelijkheden. De plek waar normaliter volop trainingen en wedstrijden plaatsvinden is ook een ideale ruimte voor een plenair programma voor maximaal 800 personen. Vanuit de Topsporthal kan men uiteen in diverse sub sessies door het hele pand. De hal is zelf ook in te zetten als subruimte. Met behulp van scheidingswanden kan de zaal in een handomdraai opgesplitst worden in twee, drie of vier aparte ruimtes. Organiseer je een beurs? De Topsporthal biedt met 1760 m2 een prima beursvloer.

Ontdek onze andere ruimtes

De Topsporthal is een ruimte met vele mogelijkheden, vooral in combinatie met de andere ruimtes in Omnisport. Benieuwd naar de andere ruimtes in Omnisport?

088 - 9000 390