Topsporthal

flexibel met eindeloze mogelijkheden

In de Topsporthal worden dagelijks diverse sporten beoefend. In de hal zijn belijningen aanwezig voor volleybal, basketbal, zaalvoetbal en hockey. De Topsporthal beschikt over twee uitschuifbare tribunes aan beide kanten van de hal met een capaciteit van 1.456 zitplaatsen. Door middel van scheidingswanden is de ruimte eenvoudig op te splitsen in twee, drie of vier delen wat veel mogelijkheden biedt voor sportdagen en trainingen.

Congres organiseren

De plek waar normaliter volop trainingen en wedstrijden plaatsvinden is ook een ideale ruimte voor een plenair programma. Vanuit de Topsporthal kan men uiteen in diverse subsessies door het hele pand. De hal is zelf ook in te zetten als subruimte. Met behulp van scheidingswanden kan de zaal in een handomdraai opgesplitst worden in twee, drie of vier aparte ruimtes. Het is daardoor ideaal als congresruimte, maar ook voor trainingen en presentaties.

 

Beurs organiseren

Met een vloeroppervlak van ruim 1800m2 kan de topsporthal ook worden ingezet als beursvloer. Omnisport Apeldoorn kan standaard standbouw verzorgen, maar de ruimte is uiteraard geheel naar wens in te delen.

088 - 9000 390