Wieler- en Atletiekhal

De trots van Omnisport

De Wieler- en Atletiekhal is voorzien van een wielerbaan van 250 meter lang en 7 meter breed. De baan is gemaakt van Accoya hout en daarmee de eerste overdekte wielerbaan ter wereld die gemaakt is van deze duurzame soort hout. De baan is in 2016 compleet vernieuwd en wordt door vele baanwielrenners bejubeld om zijn snelheid.De vaste tribune in de wielerhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat de sfeer tijdens de wedstrijden fenomenaal is.

Geschikt voor meer dan alleen topsport

De imposante Wieler- en Atletiekhal kan prima ingezet worden voor zakelijke events. Een groot congres of een beurs op het middenterrein van de Wielerbaan, een subsessie of diner op de sprintbaan, het kan allemaal. De sportieve sfeer zorgt voor creativiteit waardoor bezoekers scherp blijven. Ook muziekevenementen vinden in Omnisport een perfect podium. De vaste tribune heeft een capaciteit van 5.000 personen en dankzij de uitstekende akoestiek is de locatie zeer geschikt voor concerten en musicals.

 

Ontdek onze andere ruimtes

De Wieler- en Atletiekhal is een van de grootste ruimtes in Omnisport en is vanuit vele andere ruimtes te betreden. Benieuwd hoe je de Wieler- en Atletiekhal kan betreden of combineren voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden?

088 - 9000 390