Wieler- en Atletiekhal

Geschikt voor meer dan alleen topsport

De Wieler- en Atletiekhal is voorzien van een wielerbaan van 250 meter lang en 7 meter breed. De baan is gemaakt van Accoya hout en daarmee de eerste overdekte wielerbaan ter wereld die gemaakt is van deze duurzame soort hout. De baan is in 2016 compleet vernieuwd en wordt door vele baanwielrenners bejubeld om zijn snelheid. De vaste tribune in de wieler- en atletiekhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat de sfeer tijdens de wedstrijden fenomenaal is.

Unieke beurs en congreslocatie

De imposante Wieler- en Atletiekhal kan ook worden ingezet voor zakelijke events. Een groot congres of een beurs op het middenterrein van de Wielerbaan, een subsessie of diner op de sprintbaan, het kan allemaal. Het middenterrein heeft een vloeroppervlakte van ruim 2600m2 en kan in theateropstelling tot 3000 personen herbergen, staand zelfs tot 4000 personen.

Concerten en Bedrijfsfeesten

Ook muziekevenementen vinden in Omnisport een perfect podium. De vaste tribune heeft een capaciteit van 5.000 personen en dankzij de uitstekende akoestiek is de locatie zeer geschikt voor concerten en musicals. Gecombineerd met ruim 4000 staplaatsen op het middenterrein en een centraal podium is dit zowel een unieke als inmiddels ook gerenommeerde concert locatie centraal gelegen in Nederland. Grote bedrijfsfeesten vinden plaats op het middenterrein in de wieler- en atletiekhal. De ruimte kan opgedeeld worden of bedrijfsfeesten kunnen worden gecombineerd met clinics om het event een sportief tintje te geven.

088 - 9000 390