WORKOUT ROOMS

inspirerende vergaderlocatie

De workout rooms zijn subruimtes in te zetten voor diverse doeleinden, denk bijvoorbeeld aan presentaties, workshops en trainingen. Standaard zijn er zes vergaderruimtes die volledig zijn ingericht met modern meubilair met een sportief tintje. Theater-, blok-, of cabaretopstelling, alles is mogelijk. Er zijn zelfs zitballen voor een verbeterde ergonomische houding te gebruiken.

Presentatietechniek

Het spreekt voor zich dat we alle audiovisuele middelen kunnen verzorgen. In alle ruimtes is een LCD scherm ter beschikking voor presentaties. Waardoor u vrijwel zonder voorbereiding uw bijeenkomst in de ruimte kunt starten. In de drie grotere zalen is een er aan het 75inch LCD scherm ook een soundbar gekoppeld voor perfect geluid.

Rooms with a view

De workout rooms hebben uitzicht over de Wieler- en Atletiekhal! De zes ruimtes zijn verdeeld over drie verdiepingen. Drie bevinden zich direct aan de Sportfoyer en de overige drie grenzen aan de Promenade op de tweede verdieping en de Business Lounge op de derde verdieping. Workout Room 1.1 &1.2 bij de Sportfoyer kunnen worden gekoppeld, waardoor er één grote ruimte ontstaat. Ditzelfde geldt voor 3.1 & 3.2 op de derde verdieping.

Vergaderarrangement

De ruimtes zijn boekbaar als hoofdruimte of subruimte voor uw event. Wij bieden een uitgebreid vergaderarrangement aan inclusief horeca programma en alle vergaderfaciliteiten om u volledig te ontzorgen.

088 - 9000 390