Een vergadering in een inspirerende omgeving

Omnisport Apeldoorn beschikt naast de sportfaciliteiten ook over diverse vergaderruimtes. Neem bijvoorbeeld plaats in de vergaderruimtes aansluitend aan de Sportfoyer of in de Business Lounge. Deze ruimtes hebben een prachtig uitzicht over de topsporthallen en dragen daarom zeker bij aan een inspirerend overleg.

Tijdens de vergadering zorgen wij ervoor dat er een heerlijke lunch klaar staat. Na een lunch met verse smoothies, overheerlijk belegde broodjes, gezonde snacks en een verse fruitsalade heeft iedereen weer voldoende energie voor de rest van de dag.

Geef uw vergadering, training of bijeenkomst een sportieve twist bij Omnisport Apeldoorn. Wij bieden een aantal standaard zeer complete arrangementen.

Liever een arrangement op maat?

Wij staan voor u klaar om een vergaderarrangement samen te stellen op basis van uw wensen. Omnisport beschikt over vergaderruimtes tot 400 personen die wij in ieder gewenste opstelling kunnen inzetten.

Smakelijke toevoegingen

Uw arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een diner of afsluitende borrel? Wij bieden diverse mogelijkheden.

Voeg een extra sportiviteit toe

Geef uw vergadering een extra sportief tintje door de vergadering te onderbreken met een sportieve activiteit.

Catering

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Apeldoornse lekkernij, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, Omnisport heeft het allemaal in huis. De jarenlange ervaring en het werken met top sporters zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen.

088 - 9000 390