Otherside Xperience 2021

Gaat het dan toch echt gebeuren? Wij geloven van wel! Na meerdere keren opstarten en uitstellen willen we nu wel van de daken schreeuwen dat de Otherside Xperience 2021 écht in zicht komt.

Op donderdag 11 november om 12:00 uur start hét netwerkevent voor alle professionals binnen het domein van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid. Op de planning staat een fantastisch programma met een goede mix van soft skill sessies, fun, vitaliteit en product sessies.

Met je vaccinatiebewijs of testen voor toegang kun jij er dit jaar weer live bij zijn, samen met je collega! Vanzelfsprekend houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. Liever online vanuit je eigen (thuis)werkplek? Laat het de organisatie weten door een mail te sturen naar ilse.vanes@othersideatwork.nl.

Deze Xperience staat volledig in het teken van groei, ondernemerschap en vitaliteit. Stil staan bij waar we nu zijn (letterlijk: we mogen weer!) en trekken een sprint naar de toekomst. De sprekers staan te popelen om jou tijdens de OX alles te vertellen over onderwerpen zoals datagedreven werken, inzichten in trends en ontwikkelingen en hoe we SAMEN een zo gezond mogelijk Nederland krijgen. Dat en meer tijdens de Otherside Xperience 2021.

088 - 9000 390