horeca medewerkers gezocht

Als Horeca Medewerker is geen dag hetzelfde en werk je op oproepbasis bij de mooiste evenementenlocaties van Noord Nederland! Zou je het tof vinden om te werken op de gaafste evenementen, concerten, congressen en beurzen? Reageer dan nu! Wij bieden een all-in salaris.

De mooiste tijd beleef je bij Libéma Beurzen & Evenementen!
Als Horeca Medewerker is geen dag hetzelfde en werk je op oproepbasis bij de mooiste evenementenlocaties van Noord Nederland! Denk hierbij aan Omnisport Apeldoorn, IJsselhallen Zwolle en Expo Assen. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook samen met je vrienden!

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een leuke (bij)baan? Zou je het tof vinden om te werken op de gaafste evenementen, concerten, congressen en beurzen? Solliciteer dan nu!

Wat maakt dit de leukste baan?
Als Horeca Medewerker maak je deel uit van een jong, enthousiast maar bovenal zéér gezellig team. We hebben aan het begin van het seizoen een toffe kick-off en gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan een barbecue, teamdag of een gezellige borrel. Hartstikke leuk als je aansluit maar deze activiteiten zijn uiteraard vrijblijvend.

Het is een dynamische functie met veel vrijheid en flexibiliteit waarin elke dag letterlijk anders is! De ene dag serveer je tijdens een zakelijk congres de lekkerste hapjes en de andere dag sta je bier te tappen bij een groot event met 25.000 bezoekers. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zowel overdag als in de avond te werken en zijn je werktijden flexibel.
Makkelijk in combinatie met sport, hobby’s en de rest van de afspraken in je agenda!

Laat die organisers en gasten maar komen want jij bent er klaar voor! Je bent hét aanspreekpunt en visitekaartje tijdens het event en je zorgt er samen met je team voor dat alles op rolletjes loopt. Je vindt het leuk om net dat stapje extra te doen, de organisers en gasten te verrassen en een warm welkom te geven. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiasme en communicatieve vaardigheden streef jij samen met je team naar een optimale service!

Heb je nog geen horeca-ervaring? Geen probleem! Wij leren jou de fijne kneepjes van het horecavak en als je het in je hebt en je wilt ervoor gaan, kun je bij ons doorgroeien! Daarnaast bieden we je een all-in salaris!

De standplaats van deze functie is Omnisport Apeldoorn of de IJsselhallen in Zwolle.
De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Enthousiast?
Sta je te popelen om te beginnen? Klik dan meteen op de sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen of ben je nog niet overtuigd? Neem dan gerust contact op met Martijn Kinket via m.kinket@libema.nl.

DIRECT SOLLICITEREN 

 

 

088 - 9000 390