Inschrijving Isokin Indoor Track special start op 1 december

Zondag 6 januari is de wedstrijddatum van de 4e Isokin Indoor Track Special in 2019! Een mooie datum en laatste dag van de Kerstvakantie waardoor velen de wedstrijd fris en uitgerust kunnen doen.

De wedstrijd in het Apeldoornse Omnisport wil opmaat zijn voor de indoorpiek later in het seizoen wanneer de diverse Nederlandse indoor Kampioenschappen plaats zullen vinden. De 4e ITS wedstrijd wordt wederom gekenmerkt door een informele sfeer waarbij de atleet centraal staat. Dat maakte de wedstrijdorganisatie bij monde van Fred van Gasteren recent bekend. Zeer verheugd is hij, zo vertelde hij verder, met de support van Isokin Training en Therapie in Apeldoorn. Isokin zal onder andere de (para) medische bijstand op de wedstrijddag verlenen.

Er is een programma vanaf de D-junioren t/m de senioren. De 4e editie is op het bekende format gebaseerd: zowel rondbaan onderdelen als ook een horden- en sprintprogramma. In de ochtend- en vroege middag worden de sprint- en horden onderdelen afgewerkt. Halverwege de middag tot en met de vroege avond is het tijd voor de rondbaan onderdelen. Het programma staat open voor de D junioren tot en met de Senioren.

Vanaf 1 december kan voor de wedstrijd worden ingeschreven via www.atletiek.nu

Indoor Atletiek Track Special met rondbaan onderdelen
Fred van Gasteren, team Sotra (links) en Johann de Jong (Isokin), de gastheren van de 4e Isokin Indoor Track Special.
088 - 9000 390