Minister Schouten neemt eerste exemplaar Vogelatlas in ontvangst

Zaterdag 24 november neemt de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten, het eerste exemplaar van de Vogelatlas in ontvangst. De uitreiking vindt plaats op de Landelijke Dag van Sovon in Apeldoorn.

Ruim zes jaar na het startschot en dankzij zo’n 2100 waarnemers, 40 Atlasdistrictscoördinatoren, 130 soortauteurs, 80 fotografen, 450 financiers & sponsoren en vele anderen komt de Vogelatlas eindelijk over de finish!

Op de Landelijke Dag reikt Sovon-directeur Theo Verstrael de eerste Vogelatlas officieel uit. We hebben niemand minder dan de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, mevrouw Carola Schouten, bereid gevonden om de allereerste Vogelatlas in ontvangst te nemen.

Locatie en tijd

De officiële uitreiking vindt plaats om 14.15 uur in de Topsporthal van Omnisport. Er is plek voor iedereen!

Topsprekers

Naast de overhandiging van de Vogelatlas zijn er natuurlijk nog genoeg andere redenen om naar de Landelijke Dag te komen, waaronder een uitgebreide informatiemarkt en vele topsprekers zoals Maarten Loonen, Rob Bijlsma en Rusland-correspondent Geert Groot Koerkamp. Bekijk het hele programma van de Landelijke Dag.

088 - 9000 390