TeamNL Volleybaldames spelen uitzwaaiwedstrijd bij Omnisport

(Foto: Volleybal World)

Net voordat ze naar Parijs vertrekken, spelen de TeamNL Volleybaldames nog twee uitzwaaiwedstrijden in Nederland. En één van die wedstrijden vindt plaats bij Omnisport! Op zaterdag 20 juli om 15:00u neemt Oranje het in Apeldoorn op tegen Zwitserland. Dit is hét moment om jouw favoriete speelsters uit te zwaaien en succes te wensen. Ben jij erbij?

Scoor jouw tickets in de ticketshop

Laatste voorbereiding voor Parijs 

Tijdens de Volleybal Nations League in het Japanse Fukuoka werd het duidelijk: de TeamNL Volleybaldames plaatsen zich voor de vierde keer in de geschiedenis voor de Olympische Spelen. Met twee oefeninterlands tegen Zwitserland treft de selectie de laatste voorbereiding voordat ze naar Parijs vertrekt.  

Afscheid van oud-internationals 

Na afloop van de wedstrijd bij Omnisport is er ook een officieel afscheidsmoment voor vier oud-internationals. Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Yvon Beliën en Maret Grothues speelden in de afgelopen jaren hun laatste wedstrijd voor Oranje en worden op zaterdag 20 juli nog één keer in het zonnetje gezet. 

Kom jij de TeamNL Volleybalsters uitzwaaien? 

Wil jij erbij zijn tijdens de uitzwaaiwedstrijd in Apeldoorn? Tickets zijn vanaf nu te koop in de ticketshop. Liever een ander sportevenement bij Omnisport bezoeken? Bekijk de agenda.

Scoor jouw tickets in de ticketshop

088 - 9000 390