Vakkanjers LIVE – hét spannendste techniekfestival van Nederland – op 10 en 11 juni in Omnisport Apeldoorn

Tijdens Vakkanjers LIVE schieten duizenden jongeren uit de startblokken met het ontdekken van hun vakmanschap! Techniek en topsport komen samen. Want Omnisport is de perfecte plek voor een gezellig én sportief spektakel. Neem met de hele klas een kijkje behind the scenes en ontdek wat er technisch nodig is bij een groot sportief event.

Leren door te doen
Tijdens Vakkanjers LIVE maken leerlingen op een compleet nieuwe manier kennis met de wereld van techniek. Ze gaan zelf flink aan de slag met allerlei leuke activiteiten en doen zo veel leerzame ervaringen op. Zo kunnen ze zelf het licht en geluid van het orkest mixen, het podium decoreren, zorgen voor water, eten en elektra of mee doen aan een van de vele andere sportieve en technische activiteiten. Zien, doen én beleven dus.

Vakkanjers LIVE is geschikt voor alle leerlingen van de basisschool groep 7 & 8 en voorgezet onderwijs klas 1 & 2. We hebben hier verschillende dagdelen voor ingericht:

Basisschool groep 7 & 8:
Woensdagochtend 10 juni 09.00 – 12.00 uur
Donderdagochtend 11 juni 09.00 – 12.00 uur

Voortgezet onderwijs klas 1 en 2:
Woensdagmiddag 11 juni: 13.00 – 16.00 uur
Donderdagmiddag 11 juni: 13.00 – 16.00 uur

Inschrijven
Inschrijven is kosteloos, wees er snel bij want vol = vol.
Desgewenst kunnen we het busvervoer vanaf school naar Omnisport regelen. Binnen een straal van max. 30 km om Apeldoorn is dit geheel kosteloos.
Meer informatie of direct inschrijven? Ga dan naar vakkanjers.live

Finale Vakkanjers challenge
Naast het techniekfestival vindt tijdens Vakkanjers LIVE de finale van de Vakkanjers Challenge plaats. De finalisten presenteren hun ideeën voor de Cruyff Foundation. Welke Vakkanjers hebben de slimste en meest innovatieve oplossing bedacht en gaan met de hoofdprijs naar huis?

We vernemen graag of jullie komen!

 

Ook een event organiseren in Omnisport Apeldoorn? Neem contact met ons op!

088 - 9000 390