Omnisport zonder Corona maatregelen te bezoeken!

Met de ruime versoepelingen aangekondigd door de Rijksoverheid zijn er per 25 februari a.s. geen Corona maatregelen meer van toepassing bij een bezoek aan Omnisport.

Enkel bij grootschalige, ongeplaceerde (muziek)evenementen en festivals dient u bij de entree een negatief test bewijs te overleggen verkregen via Testen voor Toegang. De organisatie van deze evenementen zullen u hierover persoonlijk berichten.

Beurzen en andere zogeheten doorstroomevenementen zijn vrijgesteld van dit 1G toegangsbeleid en kunnen worden bezocht zonder een negatief testbewijs te overleggen.

We kijken er naar uit u weer gastvrij en zonder enige beperking te ontvangen bij een van de velen evenementen. Wees welkom!

Team Omnisport

Veel gestelde vragen en richtlijnen

Ja, om Omnisport te kunnen bezoeken verklaar je dat je de onderstaande vragen met “nee” kunt beantwoorden. Deze verklaring geef je af bij het reserveren van een bezoek of het aanschaffen van een ticket. Daarnaast vindt er bij het betreden van de locatie een check plaats.

  • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende (milde) klachten gehad: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heb je covid-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
  • Ben je in contact geweest met iemand die is gediagnosticeerd met of symptomen vertoont van covid-19 in de afgelopen 14 dagen?
  • Ben je, of iemand in jouw huishouden, de laatste 14 dagen minimaal 48 uur in een land of streek geweest met een negatief reisadvies vanwege Corona (code rood)?

Omnisport definieert een huishouden als een groep mensen die op hetzelfde adres woont en onder hetzelfde dak leeft. Door Omnisport enkel te bezoeken met je gezin of de personen met wie je een huishouden vormt (maximaal 8 personen), kunnen we de maatregelen van het RIVM het beste waarborgen.

Dat mag als je rekening houdt met alle maatregelen van het RIVM zoals bijvoorbeeld de 1,5-meterafstandregel. We gaan hierbij uit van het verantwoordelijkheidsgevoel van onze gasten.

Je moet ook per vriend(in)/huishouden een apart tijdslot reserveren en de 1,5-meterafstandregel tijdens het gehele bezoek in acht nemen.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

Het gebruik van mondkapjes is toegestaan, maar niet verplicht.

Omnisport houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar het park als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC).

Voor bezoekers uit het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan onze locatie.

Wat is een zelfverklaring van gezondheid?
Een zelfverklaring van gezondheid is een vinkje dat je bij aanschaf van een online ticket moet zetten, voordat je kunt betalen. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is.

Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur?
Nee, we controleren gasten niet op hun lichaamstemperatuur.

Wat gebeurt er als ik ziek word tijdens mijn bezoek?
Wij vragen jou en jouw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers.

Omnisport houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Dat betekent 1,5 meter (twee armlengtes) tussen huishoudens. Dit wordt middels vakken en markeringen duidelijk aangegeven. Wij vragen je om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Niet opvolgen kan leiden tot het afbreken van het bezoek.

Om een bezoek aan onze locatie zo hygiënisch mogelijk te maken biedt Omnisport centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon.

Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk. Tijdens schoonmaakwerkzaamheden of wanneer bijvoorbeeld bij calamiteiten de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden, dragen medewerkers extra persoonlijke beschermingsmiddelen.

088 - 9000 390