Op ontdekkingsreis door de wereld van techniek!

Vakkanjers LIVE is verplaatst van 10 en 11 juni naar 4 en 5 november 2020 

Techniek en topsport komen samen

In november schieten duizenden jongeren uit de startblokken met het ontdekken van hun vakmanschap! Hét spannendste techniekfestival van Nederland Vakkanjers LIVE vindt in 2020 namelijk plaats in Omnisport Apeldoorn.

Een prachtige sportaccommodatie met een wielerbaan, topsporthal en atletiekbaan. Het is de perfecte plek voor een gezellig én sportief spektakel. Neem een kijkje behind the scenes en ontdek wat er technisch nodig is bij een groot sportief event.

Klaar voor de start?! Go!

Leren door te doen

Vakkanjers LIVE is geschikt voor alle leerlingen van de basisschool groep 7 & 8 en voorgezet onderwijs klas 1 & 2. De jongens en meiden doen veel leerzame ervaringen op. Zo kunnen ze zelf het licht en geluid van het orkest mixen, het podium decoreren, zorgen voor water, eten en elektra of mee doen aan een van de vele andere sportieve en technische activiteiten. Zien, doen én beleven dus.

Finale Vakkanjers challenge

De hulp van Vakkanjers wordt dit schooljaar ingeroepen door de Johan Cruyff Foundation. We vragen vmbo’ers en mbo’ers door heel Nederland innovatieve ideeën en praktijkgerichte oplossingen te bedenken om kinderen te stimuleren meer te bewegen. Tijdens Vakkanjers LIVE presenteren finalisten van de Vakkanjers Challenge hun ideeën voor de Cruyff Foundation. Welke Vakkanjers hebben de slimste en meest innovatieve oplossing bedacht en gaan met de hoofdprijs naar huis?

Inschrijven

Inschrijven? Zie informatie voor scholen

088 - 9000 390