Een kerstfeest organiseren bij Omnisport in winterse sferen? Dat kan!

Winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is voor een kerstborrel, eindejaars-meeting of kerstfeest! Dit is altijd iets waar veel werk in zit, maar bij Omnisport zorgen wij er graag voor dat daar zo min mogelijk zorgen bij komen kijken. Zo vier je bij Omnisport jouw feest zoals jij dat wilt. Wij kijken graag samen met de opdrachtgever naar de wensen en kijken zo hoe we het gaan neerzetten.

We bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw feest compleet te maken. Zo wordt speciaal voor kerst de business lounge omgetoverd tot Christmas lounge waar je kunt genieten van verschillende arrangementen. Sluit je meeting af met een kerstlunch, kerstborrel of met een sfeervol feest. Liever iets actiefs op de planning voor jouw gasten? Ook daarvoor zijn veel activiteiten bij Omnisport! Laat je gasten kennismaken met curling, spijkerslaan, skibroek hangen of laat ze shinen bij de photobooth.

Een kerstfeest tussen de topsport is een unieke ervaring, maar een ervaring die bij Omnisport normaal is! Zo biedt Omnisport een unieke kerst-ervaring voor zowel bezoeker als opdrachtgever, en zorgen wij ervoor dat voor iedereen het organiseren van een kerstfeest een leuke en niet-stressvolle ervaring wordt.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een kerstborrel? Bekijk de arrangementen.

088 - 9000 390