lentekriebelkorting

Wij hebben last van lentekriebels! En dan ga je altijd een beetje gekke dingen doen. In ons geval ontstonden hierdoor een aantal hele voordelige zakelijke arrangementen. Maak gebruik van onze voorjaarsgekte en profiteer de hele maand april van deze aanbiedingen! Staat u in de startblokken? Kijk snel verder. 

Sportieve vergaderruimtes in Apeldoorn

Geef uw vergadering, training of bijeenkomst een extra sportieve twist bij Omnisport Apeldoorn. Wij bieden standaard een aantal leuke vergaderarrangementen. Met de Lentekriebelkorting betaalt u voor een arrangement van 4+ uur geen € 32,00 maar € 25,00 (vanaf 10 personen).

Business Lounge Omnisport Apeldoorn

Omnisport heeft uitstekende mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Komt u met 50 personen of meer? Dan krijgt u 25% korting op de zaalhuur.

Bij een meeting tot 25 personen krijgt u het eerste rondje van ons. EEN LEKKERE BINNENKOMER! 

clinic

Heeft u ook ‘last’ van lentekriebels en bent u er wel voor in om iets geks en compleet anders te doen met uw collega’s/medewerkers? Ga onze wielerbaan op!  Een clinic baanwielrennen staat garant voor een spectaculaire belevenis waardoor je als team dichter bij elkaar komt te staan. Doe eens gek en probeer het een keer!  

 

Organiseer uw Vrijmibo in Omnisport! Niet alleen leuk omdat je op een andere plek wellicht tot hele andere gesprekken komt maar bovendien krijgt u een rondje bittergarnituur van ons! Dat is nog eens lekker het weekend inluiden!  

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar Naomi of Christien, zij vertellen u graag meer!

Neem contact met ons op!

088 - 9000 390