Vergaderingen met een sportieve twist

Een korte vergadering met een sportieve twist? Omnisport Apeldoorn is niet alleen geschikt voor evenementen maar biedt ook volop mogelijkheden voor vergaderingen, flexwerkplekken en als congres centrum of beursvloer.

Ontdek Omnisport onder ’t genot van een kopje koffie. De diverse vergaderruimtes hebben uitzicht op de grote indoor atletiekhal en wielerbaan. Het sportcafé en diverse flexplekken beschikken over gratis wifi zijn daarmee dus ook uiterst geschikt als werkplek.

De voordelen van een meeting in Omnisport

FLEXIBELE IN TE ZETTEN RUIMTES

Los van de vergaderruimtes beschikt Omnisport over vele andere ruimtes die gebruikt kunnen worden voor verschillende zakelijke events.

van 1 tot 11.000 personen

Van diverse werkplekken, vergaderruimtes tot en met de hele tribune in de Wieler- en Atletiekhal. Hier gaan we sportief mee om!

WiFi en Smartboards

Wij faciliteren vergaderingen en presentaties ook op technologisch vlak met bijvoorbeeld een goede WiFi verbinding en audiovisuele middelen.

goed bereikbaar

Omnisport is goed bereikbaar voor zakelijke relaties. Zowel met OV als eigen vervoer bent u zo in Omnisport.

Omnisport ligt praktisch naast de A50 en niet ver van de A1 aan de rand van Apeldoorn. Dit in combinatie met de gratis parkeerplaatsen maakt Omnisport dan ook bijzonder goed bereikbaar met het eigen vervoer en kan daarom goed ingezet worden voor alle zakelijke bijeenkomsten.

088 - 9000 390