Omnisport viert haar 15-jarige jubileum!

Het is vandaag een speciale dag, want Omnisport bestaat 15 jaar en dat vieren we met trots!

Al 15 jaar mag Omnisport dé locatie zijn voor verschillende evenementen. Wij zijn ontzettend dankbaar, en we kijken uit naar nog vele sportieve jaren bij Omnisport! 

Om ons 15-jarig bestaan te vieren, hebben we 15 boeiende weetjes over Omnisport voor je op een rij gezet. 

 1. Multifunctioneel Complex: Omnisport Apeldoorn is een multifunctioneel sportcomplex dat is ontworpen voor een breed scala aan sport- en entertainmentevenementen. Door de flexibele ruimtes zijn er grote mogelijkheden voor diverse evenementen.
 2. Officiële Wielerbaan: Het beschikt over een officiële houten wielerbaan van 250 meter, die aan internationale normen voldoet en wordt gebruikt voor baanwielrennen, zowel op professioneel niveau als voor een clinic die als teambuilding activiteit kan dienen tijdens een evenement. 
 3. Toplocatie voor Indoor Atletiek: Omnisport Apeldoorn is een van de meest toonaangevende locaties voor indoor atletiekevenementen in Nederland en heeft een wereldklasse atletiekbaan. De baan is omringd met een groot tribune met maar liefst 5.000 zitplaatsen. Zo zijn er altijd vele bezoekers aanwezig bij sportevenementen.
  Omnisport Apeldoorn bestaat 15 jaar en dat vieren wij
 4. Olympische selectie: Dagelijks traint de Olympische selectie baanwielrenners bij Omnisport, waarvan verschillende meerdere Olympische medailles hebben behaald. 
 5. Grote muziekevenementen: Bij Omnisport wordt regelmatig de grote sporthal omgetoverd tot een grote muziekhal waar feesten zoals de Q-music foute party worden georganiseerd. 
 6. 193 wc-potten: De gehele locatie heeft wel geteld 193 wc-potten! Dit zodat er voldoende toilet-gelegenheid is voor alle bezoekers van Omnisport.
 7. Indrukwekkende Tribune: Omnisport beschikt over een grote tribune met een capaciteit van duizenden zitplaatsen, waardoor het perfect is voor toeschouwers om te genieten van sportevenementen en competities op hoog niveau.
  Jeffrey Hoogland doet poging tot wereldrecord
 8. Dwars door het pand: Er zitten in de locatie twee deuren die geopend kunnen worden, waardoor je dwars door de locatie heen kunt rijden! 
 9. Volleybalarena: Omnisport is de locatie voor de spannende nationale en internationale wedstrijden. De topsporthal waar Dynamo traint heeft een mooie tribune met maximaal 1500 zitplaatsen die ingeklapt kan worden naar de wensen voor het evenement.  
 10. Para-cycling: Het complex organiseerde de Para-cycling Wereldkampioenschappen, die een podium geven aan paralympische wielrenners. De gehele locatie is dan ook toegankelijk voor mindervalide bezoekers en deelnemers. 
 11. Atletiek Voor Junioren: Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek voor Junioren bieden jonge atleten de kans om hun talent te laten zien.
 12. Atletiek Voor Masters: Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek voor Masters zijn bedoeld voor atleten die hun vaardigheden en passie voor atletiek demonstreren.

  Kerstfeest met je personeel in Omnisport
 13. Duurzaam Complex: Omnisport is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en maakt gebruik van energiebesparende technologieën. Zo beschikt Omnisport ook over de Gouden Green Key Certificaat en doen zij er alles aan om deze te behouden.  
 14. 90%: Zeker 90% van alle benodigdheden om een evenement te organiseren regelt Omnisport zelf of heeft de locatie in huis. Alle evenementen worden namelijk voorzien van eigen stroom, water, internet, persplekken, muziek en presentatiemiddelen. 
 15. 15-Jarig Bestaan: Het complex viert vandaag haar 15-jarig bestaan met een rijke geschiedenis van het hosten van diverse sportevenementen op nationaal en internationaal niveau. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan over het organiseren van (zakelijke) evenementen. We kijken uit naar vele mooie evenementen en sportieve jaren. Ook hopen wij jou snel te ontmoeten! 

Kun je nu geen genoeg krijgen met alle informatie over Omnisport? En ben je nieuwsgierig geworden door al deze weetjes? 15 quotes van onze opdrachtgevers en organisatoren staan op jou te wachten op onze Instagram én Facebook pagina. Kun je sowieso geen genoeg krijgen van deze artikelen? Vindt er ook een terug op LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

088 - 9000 390