Omnisport behaalt een gouden green key

Omnisport en duurzaamheid 

Omnisport heeft duurzaamheid centraal staan en laat dat in zo veel mogelijk bedrijfsonderdelen terugkomen. Wij zien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als het maken van bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet en profit. Op deze manier nemen we verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsvoering op mens en natuur. 

Zo is er gewerkt aan de doorloopsnelheid van toiletten en kranen en wordt er gewerkt met loopverlichting. Ook wordt er gebruik gemaakt van biologische streekproducten in het catering assortiment. Hierbij wordt gekozen voor leveranciers die bewust bezig zijn met het verlagen van de CO2-uitstoot 

Green Key 

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Om het jaar wordt er een zeer uitgebreide keuring gedaan op het gebied van duurzaam ondernemen. Er worden onder andere eisen gesteld aan gebruik van water energie, afval, als ook de inkoop, mobiliteit en catering. 

Green Key Goud voor Omnisport 

Het behalen van een Green Key certificaat is mogelijk in brons, zilver en goud. Wij zijn trots op het behalen van het Green Key Goud certificaat, wat het hoogst haalbare resultaat is. Het behalen van Green Key Goud betekent niet dat er stilgezeten wordt; er wordt nu al gekeken waar de komende jaren nog op ingespeeld kan worden. 

Meer informatie over duurzaamheid bij Omnisport? Kijk op: omnisport.nl/mvo/  

088 - 9000 390