Omnisport inspireert eventbranche tijdens EventSummit

Bij Omnisport worden regelmatig topprestaties geleverd en records gebroken. De evenementenlocatie ademt topsport en geeft daarmee een extra dimensie aan de congressen, vergaderingen en publieksevenementen die er gehouden worden. Dat mag iedereen weten. Daarom presenteerde Omnisport zichzelf 8 februari 2024 op dé vakbeurs voor de evenementenbranche: EventSummit.

EventSummit: dé vakbeurs voor de evenementenbranche
Duizenden bezoekers, 350 exposanten en volop interessante sprekers. Donderdag 8 februari kwam de Nederlandse evenementenbranche bij elkaar voor EventSummit. Vakgenoten maakten van de gelegenheid gebruik om inspiratie op te doen, gedachten uit te wisselen en te netwerken. Ook Omnisport was deze dag met een stand aanwezig. Haar doel? Laten zien welke mogelijkheden de multifunctionele locatie biedt voor zakelijke events en publieksevenementen.

Er is meer mogelijk dan je denkt…
Veel bezoekers wisten hun weg naar de opvallende hoekstand van Omnisport te vinden. Wie een praatje kwam maken, kon rekenen op een warm onthaal en inspirerend gesprek. Daarbij wist het team de bezoekers regelmatig te verrassen. Het idee van een beurs met uitzicht op de wielerbaan sprak bij velen tot de verbeelding. En ook de gedachte aan een congres omringd door topatleten deed het hart van menig eventmanager sneller kloppen. Door haar verhaal te vertellen, liet Omnisport zien hoe evenementen en topsport hand-in-hand gaan.

Omnisport kijkt terug op een geslaagde dag vol waardevolle ontmoetingen en inspiratie.

Heb jij EventSummit gemist, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden bij Omnisport? Wij inspireren je graag! Neem contact op door te mailen naar info@omnisport.nl of door te bellen naar 088 9000 390.

Doe ook inspiratie op voor jouw evenement

088 - 9000 390