Promenade

Praktisch en multifunctioneel

De multifunctionele Promenade kan ingericht worden in iedere gewenste opstelling. Het biedt ideale mogelijkheden voor een beurs of informatiemarkt maar kan ook ingezet worden als plenaire ruimte tot 400 personen. Wil je eens iets anders tijdens je bijeenkomst? Denk dan aan een lunch op de omloop, waar je fantastisch uitzicht hebt op de Wieler- en Atletiekhal. Altijd leuk als er mensen op de baan of op het middenveld aan het trainen zijn.

 

Congres centrum

De promenade is recentelijk vernieuwd tot congres centrum. Er is een bijzondere plenaire opstelling mogelijk tot 400 personen, waarbij een gedeelte van de gasten plaats kan nemen op echte mini-tribunes. Deze kleine tribunes kunnen ook worden ingezet om een arena opstelling te creëren. Er is een basisinstallatie voor de techniek aanwezig. Meer AV nodig of een technicus gedurende uw bijeenkomst, ook dit kunnen wij verzorgen.

Beursvloer en trainingen

De promenade biedt 600m2 aan ruimte en is hiermee erg geschikt voor een informele beursvloer. De horeca in deze ruimte is flexibel in te delen, zowel door onze verrijdbare buffetten of door het gebruik van de twee vaste cateringpunten in de zaal.

De verschillende mogelijkheden van de Promenade komen perfect tot uiting bij het gebruik van de Promenade als ruimte voor trainingen, waarbij afwisselend formele en informele opstellingen kunnen worden gerealiseerd.

088 - 9000 390