Zelf sporten bij Omnisport

Kom zelf sporten, Ga de uitdaging aan!

Mocht je geen lid zijn van bijvoorbeeld een wielerploeg en toch een keer samen of alleen de uitdaging aan willen gaan, dan is daar bij Omnisport genoeg gelegenheid voor. Gedurende het hele jaar zijn er diverse trainingen en opstapavonden waarbij je kan aansluiten.

Sporten bij Omnisport is niet alleen maar weggelegd voor wielrenners. Clinics in bijvoorbeeld volleybal en atletiek behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk alle mogelijkheden voor een wielrenclinic

Volleybal en Atletiek

In de Topsporthal is SV Dynamo onze vaste volleybal huurder die dagelijks trainingen verzorgd. Tevens hebben zij in de weekenden (vooral op zaterdag) vaak wedstrijden. Mocht je zelf willen gaan volleyballen sluit je dan aan bij SV Dynamo.

De winter is de periode dat atletiekverenigingen weer indoor gaan trainen. In Omnisport zijn er een aantal vaste verenigingen die tijdens de wintermaanden 1 of 2 keer per week trainen. Mocht je zelf ook willen sporten dan kun je bij AV’34 kijken wat de mogelijkheden zijn. Zij trainen in de winterperiode op dinsdag en donderdag.

Baanwielrennen

In de Wieler- en Atletiekhal wordt er dagelijks getraind door leden van de Adelaar. De Adelaar is de ren- en toeristenvereniging van Apeldoorn. Iedere avond vinden er trainingen plaats die door de Adelaar worden georganiseerd. Dit kunnen trainingswedstrijden, dernytrainingen, vrije trainingen of opstaptrainingen zijn. Vooral de opstaptraining is de ideale avond om als zelfstandige op de baan te fietsen.

Niets gevonden.

088 - 9000 390