Voormalig baansprintster Shanne Braspennincx onthult banieren bij Omnisport

Wie Omnisport bezoekt kan er haast niet omheen. Sinds donderdag 28 maart wordt de sport- en evenementenlocatie omringd door tien gloednieuwe banieren. En het zijn niet zomaar banieren. De oplettende voorbijganger weet ze al snel te spotten. Jeffrey Hoogland, Femke Bol, Jeroen Rauwerdink, stuk voor stuk verbeelden de banieren succesvolle topsporters die Omnisport als thuisbasis hebben of hadden. Ook voormalig baansprintster Shanne Braspennincx prijkt trots op een van de vlaggen. Eerder dit jaar zette zij een punt achter haar baanwielrencarrière, maar voor de onthulling van deze ‘ereronde’ keerde ze terug naar de plek waar zij jarenlang trainde. 

Eerbetoon en inspiratie
Bij Omnisport worden regelmatig topprestaties geleverd en records gebroken. Met de banieren toont de sport- en evenementenlocatie niet alleen haar trots richting haar (top)sporters. Ze hoopt ook de omgeving te inspireren om op een sportieve manier aan de slag te gaan. Tijdens de feestelijke onthulling van de banieren werd ook even stilgestaan bij het afscheid van Shanne Braspennincx. Voor haar zit het baanwielrenavontuur erop, maar voor anderen moet het nog beginnen.  

Een ‘ereronde’ langs tien iconen 
Niet alleen baanwielrenner Jeffrey Hoogland, atlete Femke Bol, volleyballer Jeroen Rauwerdink en voormalig baanwielrenster Shanne Braspennincx sieren de banieren. Wie de ‘ereronde’ om het gebouw volgt, loopt ook volleybalster Kirsten Knip en baanwielrenners Harrie Lavreysen, Roy van den Berg, Youri Havik, Jan Willem van ’t Schip, Tristan Bangma, Patrick Bos en Caroline Groot tegen het lijf.  

Benieuwd naar deze ‘ereronde’ bij Omnisport? Kom zelf een kijkje nemen! Wandel een rondje om het gebouw of stap binnen om onze volleyballers, baanwielrenners en atleten in actie te zien. 

088 - 9000 390