Organiseer een winters event bij Omnisport Apeldoorn

Kerstfeest organiseren

De winter komt er weer aan! Heb jij al nagedacht over de kerstborrel, eindejaarsmeeting of ander eindejaarsevenement? Bij Omnisport vier je jouw feest hoe jij dat wilt. In de middag, in de avond, met activiteit of zonder: alles is mogelijk.

Speciaal voor de kerst wordt onze business lounge omgetoverd in de Christmas Lounge. Hier kun je met 25 tot 150 personen genieten van de volgende arrangementen. Ga voorbereid het nieuwe jaar in met een kick-off evenement en neem de plannen voor het komende jaar mee in deze inspirerende omgeving. Combineer het met je kerstlunch of – borrel en maak er één groot feest van in onze sportieve en sfeervolle lounge.

Neem contact op

boek je kerst arrangement

 

Luncharrangement met broodjes tijdens kerstfeest bij omnisport
Lunch arrangement

€34,75 p.p. (excl. BTW)
Geniet van een heerlijke lunch die per tafel op een etagère wordt geserveerd vol heerlijk belegde mini broodjes, warme quiche, saladeglaasjes en kerstsfeer. Tijdens de lunch wordt onbeperkt, koffie, thee, melk en jus d’orange geschonken.

Borrelarrangement tijdens kerstfeest in omnisport
Borrel arrangement

€38,60 p.p. (excl. BTW)
De kerstborrel in onze lounge bestaat uit een parade van feestelijke warme en koude hapjes. Onder het genot van een Hollands dranken assortiment, bestaande uit frisdranken, bier, rode, witte en rosé huiswijn is je kerstborrel compleet.

Dineren met vlees, vis of vega bij Omnisport Apeldoorn
Diner arrangement

€62,50 p.p. (excl. BTW)
Een volledige experience? Het kerstbuffet aan met keuze uit heerlijke warme en koude gerechten, gepresenteerd in kerstsfeer. We serveren hierbij ons Hollands dranken assortiment, bestaande uit frisdranken, bier, rode, witte en rosé huiswijn.

Breid je feest uit met de leukste activiteiten

De leukste activiteiten

Breid je kerstfeest of nieuwjaarsborrel uit met de leukste activiteiten voor jouw personeelsfeest. Ga curlen, spijkerslaan of sneeuwballen gooien en neem het op tegen je collega's tijdens het skibroek hangen! Leg deze onvergetelijke gezelligheid samen vast in de photobooth.

Vraag informatie aan

Van Business naar Christmas

Organiseer een kick-off met aansluitend kerstfeest tot 150 personen in onze feestelijke Christmas Lounge! In onze Christmas Lounge staat, naast een kerstboom, ook een vaste bar en heb je de mogelijkheid de ruimte op te delen voor een evenement met meerdere onderdelen.

Lees meer

Laat je inspireren door het uitzicht!

De Christmas Lounge biedt aan de ene kant uitzicht op onze Wieler- en Atletiekhal en aan de andere kant vanaf het balkon, de Topsporthal. Zoveel topprestaties inspireren iedereen!

Boek meteen

Aankleding op maat

Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor een feestelijke aankleding voor jouw kerstfeest en dan gaan we samen aan de slag.

Neem contact op

Overheerlijke catering

Van een warm welkom met koffie en een overheerlijke, Apeldoornse lekkernij, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, Omnisport heeft het allemaal in huis. Onze jarenlange ervaring en het werken met topsporters zorgen ervoor dat we jouw verwachtingen die van je gasten, overtreffen.

Boek je favoriete arrangement!

Klaar om je kerstfeest te organiseren?

Heb jij nu al zin in kerst? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid.

088 - 9000 390