Een jaar vol hoogtepunten en mijlpalen

Het jaar zit er alweer bijna op. We kijken terug op een succesvol jaar met veel hoogtepunten en mijlpalen. Zo werden er wereldrecords verbroken en wedstrijden gewonnen. 14 november 2023 was een speciale dag, want Omnisport vierde toen haar 15-jarige bestaan!  

Die dag hebben we ook in stijl gevierd. Op onze social media platformen, op onze website en in onze nieuwsbrief verschenen die dag vier verschillende artikelen waarin we onze 15 hoogtepunten, 15 weetjes, 15 mogelijkheden en 15 quotes met iedereen deelden. Met deze mooie lijstjes en overzichten gaven we iedere lezer een kijk in onze locatie en alle momenten waar wij met trots op terugkijken.

15 weetjes over Omnisport 
Zo las je op onze website 15 boeiende weetjes over Omnisport. Hierin kwam je onder andere te weten dat Omnisport een multifunctioneel complex is en het door de flexibele ruimtes veel mogelijkheden biedt. Ook kon je lezen hoe het complex gebruik maakt van energiebesparende technologieën en dat er 193 wc-potten in het gebouw staan. Benieuwd naar alle andere weetjes? Lees dan het volledige bericht! 

Een mooi jaar voor Omnisport

15 quotes van opdrachtgevers en organisatoren
Op onze Facebook en Instagram hebben wij 15 quotes van organisatoren en opdrachtgevers gedeeld. Opdrachtgevers waarmee wij prachtige evenementen hebben neergezet en waarmee wij hopen nog vaak samen te werken! Benieuwd naar de ervaringen van onze opdrachtgevers en organisatoren? Je kunt de berichten lezen op onze Facebook of Instagram. 

15 mogelijkheden om een onvergetelijk evenement te organiseren
We waren toen nog niet klaar met delen natuurlijk! Op LinkedIn deelden we 15 unieke mogelijkheden om een onvergetelijk evenement te organiseren bij Omnisport. In dit bericht lees je wat Omnisport als evenementenlocatie zo uniek maakt en geniet je daarbij van de foto’s. Zou je graag willen weten wat bij Omnisport allemaal mogelijk is? Lees dan zeker even het bericht op onze LinkedIn! 

15 hoogtepunten binnen Omnisport
Iedereen die ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief ontving 13 november een speciale jubileum editie waarin 15 hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar beschreven waren. Maar we willen iedereen die niet ingeschreven staat natuurlijk niet uitsluiten. Een aantal hoogtepunten die erin beschreven stonden waren onder andere dat Femke Bol het 41 jaar oude wereldrecord verbeterde tijdens de Nederlands Kampioenschap indooratletiek, dat in 2018 Omnisport dé locatie was voor het WK baanwielrennen, en dat de volleybal-thuisclub Draisma Dynamo dé winnaars waren van de Supercup in 2023. Wil je deze extra’s nu nooit meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onder aan deze pagina, en ontvang alle extra informatie over Omnisport! 

Een mooi jaar voor Omnisport

Op naar een nieuw jaar en nog 15 meer! 
We kijken terug naar een prachtig jaar vol mooie evenementen en ontwikkelingen. Het allerleukste is dat we daar in 2024 mee door mogen gaan. Daarom wenst Omnisport iedereen prettige feestdagen, en een sportief en gezond nieuw jaar. Wij gaan voor de volgende 15 jaar, en hopen iedereen snel te mogen ontvangen bij Omnisport Apeldoorn! 

088 - 9000 390