Catacombe

Het fundament beneden elk sportevenement

Inlopen doe je in de Catacombe van Omnisport. Deze bevat een rondloopbaan, sprintbaan, kogelstoothoek en verspringbak. Tijdens sportevenementen wordt deze ruimte gebruikt door atleten om in te lopen en zich op de wedstrijd voor te bereiden.

Catacombe als ontvangstruimte of beursvloer

De sportieve sfeer in de catacombe geeft een leuke twist aan iedere zakelijke bijeenkomst. De sprintbaan kan worden ingezet als letterlijke start van de dag. De kleedkamers, dopingruimte en callroom die uitkomen op de catacombe kunnen worden ingezet als sub ruimtes. Een niet-alledaagse setting in het hart van de locatie en daardoor juist een inspirerende omgeving voor workshops of powersessies. Sportieve breaks zoals schermen en boogschieten zijn goede voorbeelden van activiteiten die in de catacombe worden gehouden. Meer ideeën zijn te vinden in ons overzicht met workshops.

Theater in de kogelstoothoek

In de kogelstoothoek kan bijvoorbeeld een afsluitende borrel, subruimte of plenaire sessie plaatsvinden. Door de unieke vorm van de kogelstoothoek leent deze zich uitstekend voor sessies in theateropstelling tot 150 personen. De kogelstoothoek is tevens bijzonder hoog, bijna 7 meter en kan daarom ook unieke (bouw)projecten herbergen.

088 - 9000 390