Catacombe

Het fundament beneden elk sportevenement

Inlopen doe je in de Catacombe van Omnisport. Deze bevat een rondloopbaan, sprintbaan, kogelstoothoek en zandbak. Tijdens sportevenementen wordt deze ruimte vaak gebruikt door atleten om in te lopen en eventueel te verzamelen. Via de Catacombe kunnen atleten zich gemakkelijk melden bij de dopingruimte of de callroom, om via de tunnel op het Middenterrein te komen.

Het Hart van Omnisport

De Catacombe biedt uitstekende mogelijkheden voor zakelijke evenementen. De sportieve sfeer geeft een leuke twist aan iedere zakelijke bijeenkomst. In de kogelstoothoek kan bijvoorbeeld een afsluitende borrel of plenaire sessie plaatsvinden. De sprintbaan kan worden ingezet als letterlijke start van de dag. De kleedkamers, dopingruimte en callroom die uitkomen op de catacombe kunnen worden ingezet als sub ruimtes. Een niet alledaagse setting in het hart van de locatie en daardoor juist een inspirerende omgeving voor workshops of powersessies.

Oppervlakte:  1317 m2

Ontdek onze andere ruimtes

De Catacombe is één van de vele ruimtes in Omnisport Apeldoorn. Vanaf hier sta je bijvoorbeeld binnen enkele seconden midden in de Wieler- en Atletiekhal.

088 - 9000 390